Arts at MIT

Arts at MIT rummer en række ressourcer og programmer på MIT, der hjælper studerende med at udvikle kunstfokuserede ideer og projekter til virksomheder, blandt andet gennem fysiske faciliteter, entreprenørskabsprogrammer, interdisciplinær undervisning, mentorforløb, finansiering, workshops og hjælp til at finde samarbejdspartnere. Nedenstående er eksempler på nogle af tiltagene i Arts at MIT.

MIT START Studio

MIT START Studio er MIT’s egen kunstfokuserede inkubator og makerspace, der har fokus på udvikling af kunstorienterede virksomheder, kunstnerisk entreprenørskab, kunst-tech-initiativer og udforskning af nye kunstområder. Formålet er at understøtte kunstneriske, entreprenante projekter og teams.

START Studio har et ide- og prototype-lab, og medlemskab inkluderer bl.a. adgang til prototypingværktøjer, rådgivning fra eksperter og workshops i kunstnerisk innovation og entreprenørskab. Alle MIT-studerende kan søge om medlemskab i MIT START Studio.

Creative Arts Competition

Creative Arts Competition er en årlig konkurrence, der forløber over et år, og som har til formål at understøtte udviklingen af kunstfokuserede startups på MIT. Vinderprisen er på 15.000 USD og gives som tilskud til at hjælpe med at videreudvikle den vindende virksomhed. Ud over økonomisk støtte giver Creative Arts Competition de deltagende teams adgang til særlige forløb i MIT START Studio, workshops og mentorprogrammer, bl.a. med fokus på pitching, udvikling af forretningsplan, målgruppeudvikling m.m.

De deltagende teams i konkurrencen skal have mindst én MIT-studerende og have en forretningsplan, der har kunst som omdrejningspunkt

Dato
– nu

Sprog
Engelsk

Projektejer
Massachusetts Institute of Technology

Projektpartner

Kontakt
Apply: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoJWqmMfoJk2zJwXnWP8r-zbmk16-4LYOAFXbBTMIQDfNnlg/viewform?c=0&w=1  

 

Website
https://arts.mit.edu/start/entrepreneurship/start-studio/