CAKI Pitch Forum

I anledning af Global Entrepreneurship Week 2015 afholdt CAKI et Pitch Forum for studerende på de kunstneriske uddannelser.

WORKSHOPDETALJER

  • Titel: CAKI Pitch Forum
  • Varighed: fire timer.
  • Credits / ECTS: –
  • Skoler / Organisationer: CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation
  • Deltagere: Workshoppen var gratis for studerende ved de kunstneriske uddannelser i København (CAKIs medlemsskoler)
  • Undervisere: Morten Ø. Andersen, Line Zachariasen, Julian Juhlin og Christel Nistet

BESKRIVELSE AF WORKSHOP

Entreprenørskab handler om at se muligheder, få ideer og handle på dem, så de skaber værdi for omverdenen. Derfor afholder CAKI et åbent Pitch Forum i forbindelse med Global Entrepreneurship Week i uge 47, hvor studerende fra de kunstneriske uddannelser dels får mulighed for at pitche deres ideer for et panel af professionelle fra de kunstneriske fag, og dels får viden om pitchingteknik og iderealisering samt et indblik i tidligere studerendes erfaringer med at realisere kunstneriske projekter og forretningsideer.

Alle pitchede projekter får konkret feedback på, hvorvidt deres projekt lever op til kravene for CAKIs projektpulje, og dermed om de kan få op til 15.000 kroner til at realisere projektet. Herudover vinder det bedste projekt et udvidet rådgivningsforløb hos CAKI med fokus på at udfærdige en finansierings- og realiseringsplan for projektet eller forretningsideen.

Program

Kl. 16.30 Velkommen v. Morten Ø. Andersen

Kl. 16.40 Realisering af ideer

Hvad indebærer idérealisering? Hvordan planlægger du realiseringsfasen? v. Morten Ø. Andersen

Kl. 17.00 Idérealisering: Drengen der aldrig flytter hjemmefra

Julian Juhlin, tidligere studerende på Den Danske Scenekunstskole, står bag det kunstneriske projekt ‘Drengen der aldrig flyttter hjemmefra’, som i foråret var en del af Metropolisfestivalen. Julian fortæller om projektets gang fra den idé til realisering. v. Julian Juhlin

Kl. 17.20 Det gode pitch

Hvordan formidler du din idé, kort, præcist og interessevækkende? v. Line Zachariasen

Kl. 17.40 Within Walls om pitching af ideer

Tidligere studerende på Arkitektskolen, KADK Christel Nisbeth er den ene halvdel i arkitekt- og kommunikationsvirksomhedenWithin Walls. Hør hende fortælle om dét at pitche projektideer til alt fra filmfestivaler til universiteter. v. Christel Nisbeth

Kl. 18.00 Open Pitch

Studerende ved de kunstneriske skoler i København pitcher deres projektideer foran publikum og et feedbackpanel bestående af professionelle i de kunstneriske fag.

Kl. 18.30 Netværk

Kl. 19.00 Arrangementet er slut

Arrangementet er gratis, men kun for studerende og dimittender på CAKIs medlemsinstitutioner. Se om din uddannelsesinstitution er medlem her. Af hensyn til arrangementets forløb, er der kun et begrænset antal deltagere, der kan pitche deres ideer. Tilmelding inkl. pitch er derfor bindende.

LEARNING GOALS

EXAM

Ingen, men fem deltagere fik mulighed for at pitche deres projektidé foran en jury, der gav feedback på pitch ud fra projektets realiserbarhed og præsentation.

FAKTABOX

Dato
2015

Sprog
Dansk

Projektejer
CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation

Projekt Partner
GEW – Global Entrepreneurship Week

Kontakt person
Line Zachariasen

E-mail
line@caki.dk

Website
http://caki.dk/danish/nyheder/nyheder/caki-pitch-forum/