Graduate Incubate Programme: Inkubationsprogram

Graduate Incubate Programme er et inkubationsprogram på University Arts London (UAL), der hjælper studerende og dimittender med at etablere og udvikle levedygtige virksomheder. Inkubationsprogrammet er lanceret i 2020 og er blevet udviklet specifikt til dimittender, der har en ide til en virksomhed eller praksis, men som har brug for hjælp til at gøre ideen til virkelighed.

Graduate Incubate Programme foregår som et 12-måneders forløb, både online og fysisk. Deltagerne bliver matchet med en sektorspecifik mentor, og inkubationsprogrammet inkluderer blandet andet workshops, talks, gruppesessions, udvidet adgang til UAL’s biblioteker, digitale værktøjer og online ressourcer.

Samfundsorienterede fokusområder

Ansøgere til inkubationsprogrammet skal have fokus på minimum et af følgende områder, enten i selve deres ide eller gennem deres forretningsplan: Cirkulære økonomier, social retfærdighed, ansvarlig brug af nye teknologier. UAL prioriterer bæredygtige projekter, der sigter mod at skabe både social og økonomisk værdi.

UAL Graduate Incubate Programme er for dimittender og alumner, der har færdiggjort deres uddannelse på enten Camberwell, Chelsea eller Wimbledon Colleges of Arts inden for de seneste fem år. Inkubationsprogrammet er særligt rettet mod kunstnere med et entreprenørielt mindset, der ønsker at lære at udvikle deres kreative ideer til levedygtige virksomheder.

Fokus på at styrke diversiteten i de kreative sektorer

Et mål med inkubationsprogrammet er at fremme diversitet i de kreative og digitale sektorer, og særligt minoriteter og personer, der er underrepræsenteret i de kreative og digitale brancher, opfordres til at ansøge.

Dato
– nu

Sprog
Engelsk

Projektejer
Camberwell College of Arts

Projektpartner

Kontakt
E-mail: incubator@arts.ac.uk

 

Website
https://www.arts.ac.uk/colleges/camberwell-college-of-arts/business-partnerships/graduate-incubation-programme