Uddannelsesorganisation: HUB for Design og Leg (ended 2015)

HUB for Design og Leg på Kolding Designskole arbejdede fra 2013 – 2015 for at styrke fremtidige udviklingsmuligheder for dansk design af leg.

HUB for Design og Leg undersøger og identificerer tilgange til dansk design af leg på baggrund af – og i samspil med – særligt udvalgte interessenter indenfor området og udvikler internationale markedsføringsinitiativer, der kan styrke de fremtidige udviklingsmuligheder for dansk design af leg.

I dansk børnekultur og design af leg er børn medskabere. Brugerinddragelse er samtidig et stærkt greb i designfaget, hvor bevidstheden om at inddrage brugerne i designprocessen er udgangspunktet for at skabe et godt produkt. Derudover er dét at arbejde åbent og teamorienteret karakteristisk for danske arbejdspladser, hvorfor det også er naturligt at lade brugerinddragelse og samarbejde være nøgleordene i HUB’en. Sammen med relevante interessenter inden for området leg og design undersøger og identificerer HUB’en den særlige tilgang til dansk design af leg og udvikler konkrete koncepter til den internationale markedsføring af dansk design af leg på baggrund af undersøgelserne.

HUB for Design og Leg hører under Danish Design & Architecture Initiative, et markedsføringsinitiativ, der arbejder med at øge kendskabet til dansk design, mode og arkitektur internationalt og udvikle Danmarks brand som design- og arkitektursamfund.

Læs mere her.

FAKTABOX

DATO
2014

Sprog
Danish

Projektejer
Designskolen Kolding

Projekt Partner
Danish Design & Architecture Initiative

Kontakt person
Karen Feder

Email
dk@designskolenkolding.dk

Website
http://www.designskolenkolding.dk/projekter/hub-design-og-leg