Organisation: Musiconomy

MUSICONOMY tilbyder workshops, seminarer, gå-hjem-møder, mentorships, foredrag og vejledning til musikere og komponister med musikrelateret virksomhed.

MUSICONOMY er for musikere og komponister, der driver virksomhed, hvor musik indgår i produkt, service – eller hvor andre musikere og komponister er kunden. Formålet er at tilbyde tjenester, der sikrer fremskridt i kunstnernes egne virksomheder.

Se hvilke tilbud, der tilbydes her

Om MUSICONOMY

MUSICONOMY er udviklet af Artlab i samarbejde med og med støtte fra Dansk Musiker Forbund, KODA og Musikzonen. Rytmisk Musikkonservatorium, Promus, Copenhagen Business School, Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi og Københavns Erhvervsservice er faglige sparringspartnere.

FAKTABOX

DATO

Sprog
English/Danish

Projektejer
Artlab

Kontakt person
Peter Poulsen

Email
pp@dmf.dk

Website
http://www.musiconomy.dk