Within Walls

Within Walls kommunikerer arkitektur på nye måder og gennem nye medier med det formål at gøre den vedkommende for alle. Virksomheden er skabt af to tidligere studerende fra Kunstakademiets Arkitektskole.

Within Walls er en blanding af et arkitektkontor, et kommunikationsbureau og et produktionsselskab, der tilbyder ydelser inden for research og analyse, strategi og proces samt formidling og kommunikation. Virksomheden har bl.a. arbejdet med Oxford University, the Municipality of Malmö, University of Liverpool and Liverpool John Moores University og deres film er blevet screened på festivaler som Tribecca Film Festival, The International Architecture Film Festival Lund og Athens International Short Film Festival. Se flere projekter på: http://www.withinwalls.dk/projects/ 

Startup-hjælp under studiet
Bag Within Walls står Christel Nisbeth Madsen og Moa Liew, der begge er afgængere fra Kunstakademiets Arkitektskole. Within Walls har i løbet af deres uddannelse fået sparring og rådgivning af CAKI til at starte deres egen virksomhed op, ligesom de også har deltaget på kurset Incubator.  I 2013 blev Within Walls nomineret til Årets Vækstspringer under Danish Entrepreneurship Awards.

FAKTABOX

DATO
2014

Sprog
Danish

Projektejer
Within Walls

Projekt Partner
CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation

Kontakt person
Christel Nisbeth Madsen og Moa Liew

Email
post@withinwalls.dk

Website
http://withinwalls.dk